Ingrediente:
- muschi de vita – 0,900 gr,
- ulei – 0,100 ml,
- unt – 0,100 gr,
- faina -0,020 gr,
- pasta de tomate – 0,015 gr,
- vin rosu – 0,200 ml, vin alb – 0,100 ml,
- supa de oase -0,200 ml,
- patrunjel radacina
- pastarnac
- telina
- piper
Mod de preparare:
Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper ,
se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti.Separat se
incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit , faina cu pasta de tomate si vinul alb.Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi,adaugand ciupercile curatate,spalate si taiate lame.Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30- 35 de minute inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu.