Rețeta de astăzi – Mușchi de vită cu ciuperci

0
20

Ingrediente:

  • muschi de vita – 0,900 gr,
  • ulei – 0,100 ml,
  • unt – 0,100 gr,
  • faina -0,020 gr,
  • pasta de tomate – 0,015 gr,
  • vin rosu – 0,200 ml, vin alb – 0,100 ml,
  • supa de oase -0,200 ml,
  • patrunjel radacina
  • pastarnac
  • telina
  • piper

Mod de preparare:

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper ,

se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti.Separat se

incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit , faina cu pasta de tomate si vinul alb.Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi,adaugand ciupercile curatate,spalate si taiate lame.Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30- 35 de minute inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.