Rețeta de astăzi – Ciorbă de afumătură cu zeamă de varză

3
17

1kg de carne de porc, cu os, afumată (preferabil costiță)

ceapă

2 morcovi

 ○ ţelină

3 cartofi

 150 ml de smântână

1 de zeamă de varză

 leuștean proaspăt sau uscat

 o lingură de ulei

Ceapa, morcovi, țelina și cartofi se curăţă, se spală, și se taie mărunt. Se încinge puțin ulei, în oala de ciorbā, și se călește ceapa. Când devine sticloasă, se pun bucățile de carne de porc afumată, spălate in prealabil. Se lasă la călit, apoi se adaugă un litru de apă și se fierbe la foc potrivit. După primele clocote, se pun morcovii, ţelina și cartofi. Se lasă la fiert in jur de o jumătate de oră, până când carnea este gătită. Apoi se pun zeama de varză, fiartă în prealabil, smântâna și leușteanul.

3 COMENTARII

  1. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

  2. Fantastic blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Cheers!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.