Reţeta de astăzi – Ciorbă ardelenească de perişoare

0
15

Ingrediente:

  • oase porc,
  • carne tocata porc si vita,
  • ou,
  • ceapa,
  • morcov,
  • telina,
  • patrunjelradacina,
  • ardei gras rosu si verde,
  • morcov,
  • zeama de varza sau bors,
  • smintina,
  • leustean

Mod de preparare:

Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si

patrunjelultaiati rondele.

Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina

taiata in cubulete mici. Cindsint fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata

combinata cu ou, sare, piper, un pic de Delikat si un pic de orez. Cindperisoarelesint fierte, sepune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pefoc si se pune leusteanul tocat marunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.