○ linguriţă extract de vanilie
○ lingura de şofran sau, in lipsă, 2 linguri de turmeric
8 ouă
250g de zahăr
230g de faină
70 ml de ulei
o lingura de cacao
Se separă gälbenuşurile de albuș și se bat albușurile spumă tare cu jumătate din cantitatea de zahăr. Separat, gālbenușurile se freacă bine cu restul de zahăr până când acesta se topește. Apoi se încorporează uleiul și se adaugă extractul de vanilie.Se amestecă ușor gălbenuşurile cu bezeaua de albușuri, după care se adaugă faina. Totul se amestecă ușor până la omogenizare. Compoziția obţinută se imparte egal îin 3 vase: compoziția de bază, compoziţia în care se pune șofran sau turmeric si compoziția amestecată cu ○ lingură de cacao. Fiecare dintre acestea se toarnă in trei pungi care se taie la vârf, după care în tava de copt, tapetată cu fãină, se va turna compoziția alternând culorile. După fiecare rând se va presăra cacao.Se dă tava la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.
You got a very superb website, Gladiola I noticed it through yahoo.