Rețeta de astăzi – Chec cu ciocolată și mere

0
19

250 g de unt

300 g de zahăr pudrā

2 plicuri de zahăr vanilat

4 ouā

 2 lingurițe de scorţișoarā

400 g de faină

2 plicuri de praf de copt

2linguri de cacao

2mere mijlocii rase

coaja rasä de la o lămâie

40 g de ciocolată albā, mărunţită

40 g de ciocolată neagra, mărunţită

esenţä de rom

Untul se freacă spumă, apoi se adaugă zahărul, zahărul vanilat și esenţa de rom.Se adaugă ouăle, unul câte unul, mixând bine după fiecare. Se amestecă într-un castron făina cernută, praful de copt, scorțișoara, cacaua, coaja de lămâie. Se adaugă faina peste unt, treptat, și se amestecă. Se încorporează merele rase şi ciocolata mārunţită. Se pune amestecul în tava unsă cu unt și înfăinată și se coace, până când trece proba scobitorii. După ce se scoate din cuptor, se lasă să se răcească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.