Rețeta de astăzi – Cartofi copți picanți

0
10

1 kg cartofi fierți

2 ardei iuți chili

1 legătură de pătrunjel

150 g de smântână

200 ml de lapte

150 ml de supă de zarzavat

 75 g de cașcaval ras

sare, piper, după gust

Cartofii fierți se curăță și se feliază. Ardeii chili se spală și se taie mărunt. Pătrunjelul se toacă mărunt. Feliile de cartofi se așază în tava de copt, bine unsă cu ulei. Smântâna se amestecă cu laptele, se adaugă supa de zarzavat, ardeii chili și pătrunjelul. Amestecul se condimentează cu sare și piper, după gust, și se toarnă peste cartofi. Se presară cașcavalul și se coace în cuptorul încins la 200°C, pentru circa 25 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.