Retele de apa si canalizare in Resita II

0
484

A fost semnat contractul pentru amenajarea retelelor de apa si canalizare la ANL-urile din Resita II. Valoarea acestuia este de peste 400 de mii de lei, fara TVA. Lucrarile vor dura 2 luni.

anlOrdinul de incepere a lucrarilor va fi emis in aceasta luna, deci la inceput de iunie interventiile pentru apa si canalizare ar putea fi gata. Reteaua de apa va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 400 de meri liniari, iar cea de canalizare va presupune realizarea a 13 camine de vizitare din beton. Reteaua de canalizare pluviala va avea o lungime de 300 de metri. Contractul are o valoare de peste 400 de mii de lei, bani in contul carora vor fi facute si racordurile necesare. In lucru la primarie sunt in momentul de fata si procedurile pentru atribuirea contractelor de gaz si electricitate.
Dupa incheierea acestor lucrari apartamentele vor putea fi repartizate beneficiarilor. Vorbim aici despre 88 de apartamente. In total in Resita II sunt 4 blocuri ANL. Acestea trebuiau sa fie gata inca de acum cativa ani insa lipsa finantarii a facut ca lucrarile sa fie sistate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here