Restricţii în TRAFIC pentru comemorarea REVOLUŢIEI din 89

0
230

Circulaţia maşinilor va fi restricţionată în Sibiu marţi, 22 decembrie, pentru a putea permite desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor prilejuite de comemorarea Zilei Eroilor Martiri Decedaţi în Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Restricţiile vor fi impuse în apropierea monumentelor  eroilor unde se vor oficia ceremonii militare şi se vor depune coroane.

“În vederea desfăşurării ceremoniilor în deplină siguranţă, traficul rutier va fi interzis pe strada Revoluţiei între orele 8,30 şi 9,30. Totodată, Poliţia Municipiului Sibiu va lua măsuri de fluidizare a traficului pe Bulevardul Vasile Milea – în faţa U.M. 01606 – în intervalul orar 7,45 – 8,10 şi pe Calea Dumbrăvii, în faţa Cimitirului Municipal, între orele 13,15 şi 13,30. De asemenea, între orele 11,30 şi 12,45, parcarea autovehiculelor pe aleea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor va fi interzisă, în vederea executării defilării de către detaşamentul de onoare”, anunţă Prefectura Sibiu.

In timpul revoltelor din Decembrie ’89, o suta de oameni si-au pierdut viata in Sibiu, cele mai multe victime aparand in 22 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.