Wednesday, October 20, 2021
HomeLOCALRecord de pneumonii

Record de pneumonii

Limita dintre iarna si primavara aproape ca i-a bagat in spital pe sibieni. Numarul de afectiuni pulmonare a crescut la peste 600 in doar o saptamana. In 15 la suta din cazuri vorbim despre copii cu varste intre 2 si 4 ani care au necesitat internare.

imagesDintre cele peste 600 de cazuri de afectiuni pulmonare inregistrate in ultima saptamana 175 au fost diagnosticate la persoane cu varste intre 15 si 49 de ani. Alte mai bine de 100 de cazuri au vizat copii cu varste intre 2 si 4 ani. Acestia au si fost internati in spital pentru asistenta medicala specializata. Daca in prima saptamana a anului numarul de pneumonii a fost sub 300 de cazuri, in saptamanile urmatoare numarul imbolnavirilor a crescut constant, iar in ultima saptamana s-a dublat.
Numarul de afectiuni respiratorii a scazut cu aproximativ 400 de cazuri fata de saptamana anterioara dar se mentine totusi la o cifra de peste 2 mii de cazuri. Numaul de imbolnaviri este cu aproximativ 15 procente mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa