PUBLICITATE

Eveniment FM emite pe frecvenţa 103,2 MHz FM in Sibiu, 88,5 Mhz FM in Agnita, Valcea Pitesti pe 96,9 FM acoperind in totalitate judeţele Sibiu, Arges, Valcea şi zone importante din judeţele limitrofe, un program propriu 24 de ore din 24 fiind astfel unicul post de radio local.

Prin programele realizate ne adresăm unui public ţintă cu vârsta cuprinsă între 16 şi 50 de ani, fără a neglija celelalte segmente de vârstă.

Inca din cel de-al trei-lea an de emisie a postului de radio, acesta s-a asezat confortabil pe primul loc in sondajele de audienta, loc pe care Eveniment FM nu l-a mai pierdut nici pana astazi.

Muzica diversă, talk show-urile pe teme de sport, politică, viaţă mondenă, programele de ştiri din jumatate in jumatate de oră, emisiunile distractive şi concursurile au făcut ca Eveniment FM să se afle pe primul loc în topul preferinţelor ascultătorilor sibieni(46,1% in Municipiul Sibiu).

Eveniment TV emite regional in sistem digital in judetele Alba, Cluj, Mures, Constanta, Teleorman, Arges, Prahova, si este preluata de toate companiile de cablu. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Eveniment TV este televiziunea orasului tau.

Programele noastre cuprind emisiuni sociale, politice, culturale, de divertisment, dar si filme artistice, seriale, documentare, muzica de toate genurile. In fiecare seara la ora 20 si 23 telespectatorii nostrii sunt conectati la cel mai complet program de stiri, unde sunt prezentate cele mai importante evenimente ale zilei. Astfel Eveniment TV a reusit sa se impuna in peisajul mediatic. Sodajele de opinie ne claseaza pe primul loc cu un procent de 21,6% in Sibiu.

Sweet TV, este televiziunea locala de local de timp liber si divertisment cu un target de varsta intre 16 si 35 ani, un public tanar care gaseste acum la televizor interactivitatea si tendintele actuale.

Publicitatea la posturile noastre, inseamna in primul rand profesionalism, o intreaga echipa de regizori, editori si ceratori de spoturi publicitare lucreaza zilnic pentru ca fiecare client al nostru sa fie perceput de public prin adevarata valoare a produselor si serviciilor pe care le realizeaza. Idei, tendinte, brand-uri, toate acestea puse in mana noastra vor face ca dumneavoastra, clientii de publicitate sa va mariti considerabil veniturile.

Seriozitatea cu care am obisnuit clientii nostri, profesionalismul, negocierea directa si corectitudinea, au facut serviciile noastre de publicitate cele mai eficiente.

Va asteptam sa va convingeti!

Si nu uitati – „De aici sibienii afla tot!”