Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALPSD SIBIU vs RĂSPUNSUL PREŞEDINTELUI CJ SIBIU

PSD SIBIU vs RĂSPUNSUL PREŞEDINTELUI CJ SIBIU

Mai întâi comunicatul de presă din partea PSD

PSD Sibiu, prin consilierii săi județeni, care întrunesc, conform legii, o treime din numărul total de consilieri a depus solicitare pentru convocarea ședinței de îndată a Consiliului Județean Sibiu. Am făcut acest demers datorită faptului că:

  • Aeroportul Sibiu este într-o situație financiară dificilă din cauza crizei generate de pandemia de COVID;
  • Spitalul Județean Sibiu își bate joc de pacienții sibieni prin faptul că accesul la actul medical este condiționat de obligativitatea testării COVID, test pe care nu il fac cei de la spitalul județean, deși au două aparate primite donație, iar oamenii sunt obligați să îl facă contra-cost (minim 280 de lei) la alte entități medicale;
  • Deși există finanțare acordată încă din timpul guvernării PSD, prin Programul Național de Dezvolatre Locală (PNDL), pentru reabilitarea Secției de Neurologie, lucrările sunt mult întârziate;
  • În ciuda faptului că există finanțare obținută prin fonduri europene de foarte mult timp pentru reabilitarea DJ 106B, Țapu – Șura Mică, lucrările la acest drum nu au fost încă demarate.

”Consiliul Județean Sibiu, condus de penelista Daniela Cîmpean, în afară de a <<produce>> niște hârti pe care le trimite la diferite instituții pentru a-și ascunde incompetența nu face nimic concret pentru rezolvarea problemelor care îi afectează, în definitv, pe toți sibienii.”, a declarat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

”În cadrul ședinței extraordinare solicitate, consilierii județeni PSD vor ridica și alte  probleme a căror rezolvare intră în atribuțiile Consiliului Județean Sibiu, dar pentru care nu au fost găsite soluții de conducerea liberală nici până la această dată, deși mulți sibieni au de suferit de pe urma acestora.”, a declarat Cătălin Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD.  

Şi răspunsul preşedintelui CJ, Daniela Cîmpean

După război mulți viteji se arată!

Am parcurs o perioadă grea de pandemie în care niciun politician PSD mandatat de sibieni să le reprezinte interesele nu a venit cu nicio inițiativă, niciun aport constructiv, nici pentru spital, nici pentru aeroport, nici pentru nimic altceva.

Brusc, după ce greul a trecut, PSD se trezește în plină “urgență” și convoacă deîndată o ședință a consiliului județean, dar nu pentru a propune soluții, ci pentru e cere explicații și asta, la numai o zi după ședința ordinară.

E ușor să chibițezi de pe margine și să blamezi pe cei care acționează, să fii erou după război.

Theodore Roosevelt are un citat celebru în care spune: “Nu criticul contează, nu cel care arată cu degetul și aruncă reproșuri către cel care acționează. Meritul aparține omului aflat în arenă, încărcat de praf, care se străduiește din răsputeri.”

Am convingerea că sibienii știu să facă deosebirea între fapte și zgomot.

Așteptăm în continuare, deși cam fără speranță, ca PSD să ne uimească în sfârșit cu soluții concrete în favoarea sibienilor.”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa