Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALProgramul de încasare a taxelor și impozitelor locale la final de an...

Programul de încasare a taxelor și impozitelor locale la final de an și începutul lui 2021

Sibienii care doresc să achite taxele și impozitele locale în acest an mai au la dispoziție câteva zile. Până miercuri, 30 decembrie, ghișeele Direcției Fiscale sunt deschise în sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare, de pe bulevardul Victoriei și de pe str. Turismului, și funcționează după programul normal. De asemenea, aceste taxe se mai pot achita și la oficiile poștale, inclusiv până miercuri, 30 decembrie.

Joi, 31 decembrie,ghișeele Primăriei vor fi deschise doar în sediul de pe strada Turismului, în intervalul orar 8.00 – 9.00.

Cei care optează pentru plata electronică pot utiliza platforma e-administrație și instrumentul Plata XPress de pe sibiu.ro, până miercuri, 30 decembrie. Excepție face site-ul ghiseul.ro, prin intermediul căruia taxele se pot fi achita oricând.

Plățile se reiau anul viitor, începând cu 4 ianuarie,când ghișeele Direcției Fiscale vor funcționa după program normal în toate sediile amintite. Însă, de luni, 4 ianuarie se vor încasa doar taxele fără debit, pentru autorizații de construire, certificate de urbanism, amenzi și alte taxe locale. Plata acestor taxe se poate face și la oficiile poștale, începând cu aceeași dată.

De luni, 11 ianuarie, se va relua plata taxelor și impozitelor locale cu debit, eliberarea certificatelor fiscale, dar și programul pentru înmatriculare/radiere auto. Din aceeași dată se reiau și plățile la oficiile poștale, precum și pe platforma de e-administrație de pe sibiu.ro.

Programul normal de funcționare a ghișeelor Direcției Fiscale poate fi consultat aici: https://sibiu.ro/primaria/serviciu/183

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa