joi, octombrie 28, 2021
AcasăLOCALPRODUCATORII SIBIENI, INCURAJATI DE PRIMARIE SA ISI VANDA MARFA IN PIETELE DIN...

PRODUCATORII SIBIENI, INCURAJATI DE PRIMARIE SA ISI VANDA MARFA IN PIETELE DIN SIBIU

spot_img

Producatorii din judet sunt asteptati in pietele sibiene. Consiliul Local Sibiu, implementeaza in prezent un proiect care sa incurajeze producatorii de fructe si legume din intreg judetul Sibiu. Acesti producatori sunt asteptati in pietele agro-alimentare, in spatii special amenajate pentru ei.

Incepand de luni, au fost puse la dispozitia producatorilor de legume si fructe din judetul Sibiu mese pliante amplasate in sectoare distincte ale pietelor. In Piata Cibin vor fi amplasate 40 de mese pliante destinate acestora, in Piata Rahova 20 de astfel de spatii, iar in Piata Vasile Aron 5 mese. Producatorii din judetul Sibiu vor face dovada calitatii lor de producator prin intermediul certificatului emis de primaria unde se afla pamantul cultivat si vor plati doar taxa pentru ocuparea mesei respective. In functie de cerere, numarul de mese poate fi suplimentat.
Producatorii si comerciantii de legume si fructe au la dispozitie peste 280 de locuri in Piata Cibin, 137 de locuri in Piata Rahovei si 20 de locuri in Piata Vasile Aaron.

spot_img
Articolul precedentPregătiri pentru Referendum
Articolul următorVOTEAZA LEGAL!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa