joi, octombrie 28, 2021
AcasăULTIMA ORAprimaria sibiu pregateste sectiile pentru referendum

primaria sibiu pregateste sectiile pentru referendum

spot_img

Primaria Sibiu a inceput pregatirile pentru referendum-ul din 29 iulie. Municipalitatea pregateste logistica pentru organizarea referendumului national privind demiterea Presedintelui Romaniei care se va desfasura in data de 29 iulie 2012. Prin dispozitia Primarului Municipiului Sibiu, au fost delimitate si numerotate 106 sectii de votare, majoritatea fiind amenajate in scoli si gradinite.

Municipalitatea, prin intermediul DPC, va instala in toate cele 106 sectii de votare cabinele de vot – cate sapte in fiecare sectie – si urnele necesare desfasurarii referendumului in bune conditii.
De asemenea, printr-o alta dispozitie a primarului s-au stabilit si cele 20 de spatii special destinate afisajului electoral, aceleasi care au fost folosite si pentru alegerile locale. DPC se ocupa in prezent de montarea acestora. Afisajul electoral in alte locuri pe domeniul public in afara celor specificate in aceasta dispozitie se sanctioneza conform legislatiei in vigoare. In spatii private, afisajul electoral va fi permis numai cu acordul proprietarului sau detinatorului acestuia. Cetatenii cu drept de vot care au domiciliul in Municipiul Sibiu pot verifica inscrierea pe listele electorale permanente la sediul Primariei situat in Sibiu, strada S. Brukenthal nr. 2, camera 116, etajul I, de luni pana vineri intre orele 09.00 – 12.00. In cazul unor eventuale erori sau omisiuni intervenite pe aceste liste, cetatenii se pot adresa Primarului Municipiului Sibiu, prin sesizare scrisa, insotita de o copie a actului de identitate.
Un numar de 143.826 de persoane cu drept de vot cu domiciliul in municipiul Sibiu sunt inscrise pe listele electorale permanente.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa