Sunday, October 24, 2021
HomeECONOMIEPremiu pentru fisc

Premiu pentru fisc

Agentia Na­tio­nala a Functionarilor Publici a premiat fiscul sibian. Proiectul ”Fiscul sibian – un partener de incredere”, inscris in competitie de catre Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu, a fost premiat cu Men­tiune in cadrul sectiunii ”Im­plementarea unor meca­nis­me de comunicare institu­tio­nala in slujba cetateanului”.

Sta­tiunea Neptun-Olimp a fost gazda editiei a V-a a Con­ferintei In­ternationale ”Inova­tie si ca­litate in sectorul pu­blic”, or­ganizata de Agentia Na­tio­nala a Functionarilor Publici.
In cadrul conferintei au fost prezentate si premiate exem­plele de buna practica in­scri­se in Competitia celor mai bune practici in admi­nistratia publica din Roma­nia, deru­lata in perioada martie – apri­lie 2012. In com­petitia care a fost structurata pe trei sectiuni au fost inscrise 59 de proiecte realizate de prefecturi, consilii judetene, primarii, servicii publice de­concentrate si alte institutii publice. Proiectele depuse au fost evaluate de un comitet compus din repre­zentanti ai universitatilor, mass-media si ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezen­tative.Este primul premiu obti­nut de o institutie din cadrul Ministerului Finantelor Publice – Agentia Nationala de Ad­ministrare Fiscala pe parcursul celor cinci editii ale com­petitiei care s-au derulat pana a­cum. Subiectele abordate in ca­drul conferintei au adus o con­tributie substantiala in cres­terea standardelor la nivelul administratiei cen­trale si lo­cale, prin iden­tifi­carea si re­cunoasterea prac­ti­cilor de succes si inovatoare in livra­rea serviciilor publice si a rezul­tatelor acestora.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa