Premii pentru copiii de 10 ai judetului

0
362

Copiii de 10 ai Sibiului au fost premiati joi pentru rezultatele obtinute. Vorbim despre doua fetite care au luat nota maxima la examenul de bacalureat si o tanara care a obtinut 10 la Evaluarea Nationala. Cele 3 premiante spun ca reteta succesului trebuie sa aiba printre ingrediente ambitie si multa munca.

Elevii care au reusit in aceasta vara sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala sau Bacalaureat au fost premiati joi la Inspectoratul Scolar Sibiu. Este vorba despre 3 tinere, doua de liceu si una de generala care au muncit cu sarg si au reusit sa ia cele mai bune note din judet. Fetele de 10 de la bacalaureat provin din colegiul Gheorghe Lazar. S-au inscris la facultate, au fost admise si din aceasta toamna isi vor continua studiile la Cluj.

Si mezina echipei premiante are planuri mari. Isi doreste note mari si la liceu. A fost admisa la Goga. Fostele liceence de 10 au fost premiate cu suma de 3 mii de lei, iar tanara abia boboaca de liceu cu suma de 1000 de lei. Dascalii celor 3 premiante spun ca pentru succesul unui elev parintii, copilul si dascalii trebuie sa isi dea  mana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.