Persoane căzute într-un bazin la Hașag. Un bărbat de 35 de ani a fost declarat decedat

0
20

Pompierii sibieni intervin de urgență în localitatea Hașag cu o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de transport personal și victime multiple, pentru a salva trei persoane care din primele informații ar fi căzute într-un bazin adânc de aproximativ 5 metri. De asemenea la fața locului intervin și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic. Intervenția este în desfășurare.

UPDATE

Salvatorii au ajuns la fața locului. Este vorba despre un bazin de canalizare.
Trei persoane de sex masculin au fost extrase din bazin.
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost extras conștient, acesta a suferit un traumatism facial, a fost preluat de ambulanță SAJ și este transportat la UPU Sibiu.
Un bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani a fost extras inconștient, în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevre de resuscitare, acesta a răspuns manevrelor. A fost preluat de ambulanță SAJ L, este transportat la UPU Sibiu.
Al treilea bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost extras însă din nefericire acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent a declarat decesul acestuia.

Update intervenție Hasag.
Echipajele sosite la fața locului au găsit trei bărbați de 48 ,37 și 35 de ani.
După extragerea lor din bazin, bărbatul de 48 de ani care a suferit un traumatism cranio-facial a fost transportat la UPU Sibiu.
Un bărbat de 35 de ani a fost din păcate declarat decedat iar celui de 37 de ani i s-au aplicat manevre de resuscitare care continua și la ora aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.