Paza buna trece primejdia rea

0
446

Hotii specializati in spartul locuintelor isi modernizeaza cu fiecare zi tehnicile. Multi dintre ei reusesc sa intre intr-o casa in doar cateva secunde. De acolo iau ce le pica in mana si se fac nevazuti in mai putin de 5 minute. Cum ii opriti? Cu doar cateva masuri de siguranta simple. Politistii va invata cum sa va protejati casele de musafirii nepoftiti.

indeCea mai simpla regula de protectie este aceea de a monta cat mai multe incuietori la usile de acces. Ar fi bine sa aveti si un lant de siguranta pentru momentele cand sunteti acasa. Daca ajungeti la concluzia ca cineva v-a fortat incuietorile usilor, schimbati-le! Si usile de la balcoane, intrarile in garaje sau subsoluri trebuie protejate cu incuietori rezistente, nu doar cele de la intrare. Nu tineti niciodata bunuri de valoare sau sume mari de bani in casa. cand sunteti pradati de hoti, banii sunt cel mai usor de furat. Cand plecati de acasa nu lasati cheile apartamentului sub pres sau in cutia de scrisori. Nu ezitati sa contactati politia prin intermediul numarului unic de urgenta 112 in situatia in care observati persoane dubioase in zona in care locuiti.
Acestea sunt doar cateva dintre regulile minime pe care trebuie sa le respectati in situatia in care va doriti o locuinta sigura si o viata linistita si tihnita alaturi de cei dragi in casa dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.