Ocna Sibiului, Relaxare și Revitalizare la un Eveniment Inedit de 1 iunie

0
826

Se apropie cu pași repezi sezonul estival, și totodată 1 Iunie, moment în care micuții au parte de diverse surprize și multe bucurii. Cu siguranță ești nerăbdător să te bucuri constructiv de soare și o gură de sănătate prin vaporii de aerosol natural. Ocna Sibiului, renumită pentru mina de sare și beneficiile pentru sănătatea oamenilor, își deschide porțile și anul acesta prin anunțarea unui eveniment inedit.

Publicul, de la cei mai mici, până la tineri și adulți, se va putea bucura de o atmosferă plină de vapori sărați și zâmbete senine, în bătaia soarelui. Lacuri sărate naturale, cu proprietăți sapropelice și patrimoniu arhitectural din belșug, Ocna Sibiului se situează la 21.8 km de Sibiu, așteptându-te cu cel mai mare drag să iei parte la atmosfera relaxantă și revitalizantă. 

Când și Unde se Desfășoară Evenimentul? 

Atenția cade cu precădere pe evenimentul care are loc pe 1 Iunie, între orele 16:00-20:00. Dar acest lucru nu este tot, pentru a te încărca cu și mai mult chef de viață, am propus următoarea locație: Lacul Pânzelor. 

Lacul Pânzelor are o salinitate la suprafață de 9 g/l, aceasta crescând odată cu adâncimea, reușind să ajungă la 320 g/l la 5.5 m. Cu o suprafață de 875 metrii pătrați și adânc de 46 metrii, am decis că Lacul Pânzelor este perfect pentru noul spațiu de revitalizare prin relaxare.

Și în cazul acestui lac, s-a format unde odată a fost salina “Josef”, abandonată din 1770 din cauza infiltrațiilor puternice de apă prin pereți, pe scurt, după o inundație. Cu toate acestea, Lacul Pânzelor a fost, este și va rămâne un obiectiv turistic de mare anvergură, un loc pe care nu-ți dorești să-l omiți în excursia sau timpul tău liber.

De asemenea, odată cu inaugurarea noii zone, se preconizează și începutul sezonului estival prin deschiderea Complexului de Lacuri Ocna Sibiului. A se lua în calcul că totul depinde de vreme.

De ce să Participi la Eveniment? 

Zona este nou deschisă și acest eveniment marchează totodată și inaugurarea ei. Aceasta prezintă nou părculeț, existența unui lac, locul în sine preluând forma unui amfiteatru. În ceea ce prevede părcul cu bănci, acesta are un beneficiu eficient pentru sănătatea omului, deoarece va fi locul în care șapte rame vor fi amplasate cu scopul pulverizării vaporilor de sare în aer. 

În timp ce te bucuri de aerosol împreună cu prietenii și familia, vei rămâne uimit de statuile sculptate și recuperate de la un artist local. 

Astfel, acum ai posibilitatea de a te plimba constructiv prin inspirarea vaporilor sărați și colectarea de clipe memorabile cu cei dragi fără a te trezi de dimineață pentru a te plimba în jurul lacurilor. Prin oferirea acestui spațiu dinamic, cu o peisagistică la superlativ, special amenajat, prin inaugurarea acestei locații îți punem la dispoziție lucrul cel mai depreț al Ocnei Sibiului: apă sărată pulverizată, pentru ședințe gratuite de aerosol.

În micul vostru moment de relaxare, veți observa că nu se oprește totul doar la părculețul miraculos și lacul, respectiv forma sa inedită, îți oferim și un loc special unde să-ți satisfaci poftele culinare pregătite cu atenție și prospețime pentru tine. De asemenea, atmosfera va fi încântată de muzică ambientală și cântările surpriză ale unui interpret de muzică populară.

Nimic nu este mai presus decât micii exploratori ai lumii saline! Știm cât de mult își doresc și micuții vizitatori să se răsfețe în razele soarelui și vapori sărați plini de sănătate. Copii se vor bucura de diverse activități și jocuri interactive. Aceștia vor avea posibilitatea de a picta, respectiv de a participa la un concurs de realizare desene cu cretă pe asfalt, la care cele mai bune vor fi chiar premiate. 

Va fi prezentă și o trupă de animatori ce vor da culoare și vor umple atmosfera cu diverse activități pentru cei mici, de la pictat pe față, până la diverse dansuri și variate jocuri. De asemenea, va exista și un spațiu cu o multitudine de jucării gonflabile ca cei mici să aibă parte de o distracție și revitalizare pe cinste.

Așadar, nu uita, și haide să culegem zâmbete, să împărtășim experiențe și să ne bucurăm de vapori curativi împreună. Te așteptăm cu cel mai mare drag la inaugurarea evenimentului, după cum am menționat anterior: Ocna Sibiului, locația Lacului Pânzelor, între orele 16:00-20:00 cu voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.