O noua actiune de dezinsectie

0
400

Firma contractata de municipalitate efectueaza in cursul noptii dinspre marti spre miercuri cea de-a treia actiune de dezinsectie impotriva tantarilor. Desi substantele nu sunt periculoase pentru om sau animale, reprezentantii Primariei ii sfatuiesc pe sibieni sa nu stea in bataia jeturilor de substanta impotriva tantarilor si sa nu isi scoata animalele de companie la iarba verde imediat dupa imprastierea substantelor.

Daca vremea o permite, firma contractata de municipalitate pentru dezinsectie in oras va efectua cea de-a treia etapa de imprastiere a substantelor impotriva tantarilor. Prima dintre ele a avut loc la inceputul lunii mai iar cea de-a doa in luna iulie.

Substanta este avizata de Ministerul Sanatatii si respecta toate reglementarile legale in domeniu atat privind sanatatea oamenilor si animalelor cat si protectia mediului inconjurator.

Chiar si in aceste conditii sibienii sunt sfatuiti sa nu stea in zona chiar in momentul imprastierii substantelor si nici sa nu isi scoata afara animalele de companie imediat dupa imprastierea acestora.

In caz de conditii meteo neprielnice actiunea de dezinsectie va fi reprogramata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.