O noua actiune de dezinsectie impotriva tantarilor

O noua actiune de dezinsectie impotriva tantarilor va avea loc la Sibiu in zilele urmatoare. Reprezentantii municipalitatii au programat-o pentru perioada 3-5 septembrie. Imprastierea substantelor se va face pe timp de noapte.

Reprezentantii municipalitatii sibiene spun ca in perioada 3-5 septembrie se va desfasura cea de-a patra actiune de dezinsectie impotriva tantarilor. Este uunul dintre putinii ani in care firmele care se ocupa de imprastierea substantelor nu au reusit sa faca fata insectelor dupa 3 actiuni consecutive.

Prima actiune de dezinsectie impotriva tantarilor a fost efectuata in luna mai, cea de-a doua la inceputul lunii iulie iar cea de-a treia la jumatatea lunii august.

Specialistii spun ca substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii si respecta toate reglementarile in domeniu insa pentru mai multa siguranta ii sfatuiesc pe oameni sa stea in casa in perioada in care se face iprastierea substantelor si sa nu isi lase animalele de companie afara imediat dupa ce au fost pulverizate acestea.

Substantele vor fi imprastiate in toate parcurile si zonele verzi de pe domeniul public al orasului in intervalul orar 22.00-04.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exit mobile version