NOI ȘANSE PENTRU A DEVENI OFIȚER DE POLIȚIE

0
16

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează mai multe concursuri pentru ocuparea, prin încadrare directă, a următoarelor posturi vacante de ofițer de poliție:

  • 1 post de ofițer la Serviciul Resurse Umane;
  • 1 post de ofițer la Serviciul Comunicații și Informatică;
  • 3 posturi de ofițer la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice;
  • 1 post de ofițer la Structura de Securitate;
  • 1 post de ofițer la Biroul Siguranță Școlară;
  • 1 post de ofițer la Serviciul Pregătire Profesională.

Înscrierile se realizează on-line, până la data de 05.07.2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.07.2024 doar până la ora 16.00), prin transmiterea dosarului de recrutare pe adresele de mail resurseumane@sb.politiaromana.ro sau sursaexterna@sb.politiaromana.ro. Dosarul de recrutare conține cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunțul postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne (https://hub.mai.gov.ro/).

Anunțurile pot fi vizualizate pe portalul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne, https://hub.mai.gov.ro/,  și pe site-ul I.P.J. Sibiu, respectiv https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.