vineri, decembrie 3, 2021
AcasăLOCALNoi lucrari la strazi

Noi lucrari la strazi

spot_img

Incep noi lucrari la retelele de utilitati. Cei de la gaz vor avea interventii pe 5 artere. De asemenea au inceput si lucrarile de modernizare a Pietei Rahoveri. Lucrarile au avansat si pe strada Magheranului. Aceasta a fost inchisa complet pentru a putea permite interventiile pe ultimul tronson.

indexCei de la societatea de gaz au anuntat ca vor sa intervina pe strazile Aaron Pumnul, General Traian Mosoiu, Panait Cerna si Theodor Neculuta. Startul lucrarilor va fi dat saptamana aceasta si se vor desfasura sub trafic. Vor dura pana la finele lunii august. Pe strada Distributiei lucrarile la reteaua de gaz au inceput deja. Au inceput si lucrarile de modernizare a Pietei Prahovei. Primul tronson intrat in lucru este cel cuprins intre Dima si Aaron Pumnul. Vor avea loc lucrari de reabilitarea a retelelor de apa si canalizare iar mai apoi se va trece la modernizarea carosabilului si trotuarelor. Lucrarile din intreaga zona vor fi gata cel mai probabil pana la 30 august. Momentan nu este inchis traficul, dar pe parcurs circulatia va fi deviata pentru a permite desfasurarea lucrarilor ample. Din acest pachet fac parte 8 strazi. Vorbim aici despre strazile Cindrelului, Bobalna, Piata Prahovei, Doamna Elena Cuza, Toamnei, Castorului, Plugarilor si Colinei.
Strazile Gutuilor si Strugurilor au fost finalizate si redate traficului dupa ce au fost modernizate retelele de canalizare menajera si pluviala, a fost reabilitat carosabilul si s-au amenajat spatii verzi. Lucrarile au costat aproape 1,9 milioane de lei si au o garantie de 5 ani. Pe strada Magheranului a fost inchis si ultimul tronson, cel dintre Campului si Tiglari. Practic intreaga strada este inchisa, exceptie fac insa intersectiile care au fost lasate deschise circulatiei. Lucrarile pe intreaga strada vor fi gata in luna noiembrie a acestui an.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa