Monday, October 18, 2021
HomeLOCALNe asteapta o vara caniculara!!!

Ne asteapta o vara caniculara!!!

Ne asteapta o saptamana cu temperaturi caniculare. Meteorologii spun ca de fapt toata vara va fi cu temperaturi mai mari decat limita normala. Toropiti de caldura micutii sibieni au transformat fantana arteziana din Piata Mare in spatiu de dus in aer liber.

In ciuda ploilor razlete de luni, meteorologii anunta o saptamana de foc…la propriu. Temperaturile pot ajunge pana 37 de grade la umbra. Luni la Sibiu soarele a topit mercurul din termometre iar copiii s-au grabit sa se racoreasca in…fantana arteziana din centrul orasului.

Meteorologii spun ca si urmatoarele luni vor fi la fel de fierbinti. In iulie se anunta temperaturi caniculare si seceta cum de mult nu s-a mai vazut. Cel mai cald va fi in sud, sud-est si vest. Precipitatiile vor fi deficitare in majoritatea zonelor tarii insa soarele va parjoli totul in calea lui cu precadere in zonele sudice si cele estice. Si luna august se anunta una incendiara. Cele mai mari temperaturi se vor inregistra tot in zonele sudice si vestice. De asemenea si lipsa precipitatiilor se va face simtita pregnant tot in aceste zone. O luna de foc va fi septembrie. Centrul si nordul tarii vor fi singurele zone unde ploaia va uda din cand in cand pamantul.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa