Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALMotociclisti implicati in doua accidente rutiere produse astazi in municipiul Sibiu

Motociclisti implicati in doua accidente rutiere produse astazi in municipiul Sibiu

2 accidente rutiere grave s-au produs in Sibiu in cursul zilei de joi . In ambele evenimente de circulatie au fost implicati motociclisti. In primul dintre ele motociclistul este victima in cel de-al doilea, un alt motociclist, fara permis, a acrosat o femeie aflata pe marginea trotuarului.

Primul eveniment rutier a avut loc la intersectia strazilor Bieltz cu Cimitirului. Oamenii legii spun ca in acest caz culpa pentru producerea accidentului este comuna. Practic, o sibianca in varsta de 63 de ani,care circula la volanul autoturismului pe strada Cimitirului, a patruns in intersectia cu strada Bieltz fara sa acorde prioritate si a lovit motociclistul care efectua o manevra neregulamentara de depasire. In urma impactului motociclistul inm varsta de 37 de ani a fost grav ranit.

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs in Tiglari. Aici un motociclist in varsta de 30 de ani nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare si a acrosat o femeie in varsta de 37 de ani aflata pe marginea trotuarului, langa partea carosabilului. In urma impactului femeia a fost grav ranita si transportata la spital. Medicii spun ca aceasta a ajuns la UPU cu un traumatism craniocerebral si un traumatism de membru inferior.

In cazul celui de-al doilea eveniment rutier soferul nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul iar motocicleta cu care rula este neinmatriculata.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa