Momente festive de Ziua Pompierilor din Romania

0
378

Ziua Nationala a Pompierilor a fost sarbatorita asa cum se cuvine si la Sibiu. ceremonia festiva a avut loc in Piata Mare. Cu acest prilej au fost premiati toti pompierii cu rezultate deosebite.

Pompierii sibieni au fost marii sarbatoriti ai acestei zile. Cu mic cu mare, indiferent de grad, subunitate sau varsta, salvatorii au participat joi la ceremonia festiva derulata in centrul orasului. Intalnirea a fost prilej de bucurie cu atat mai mult pentru cei inaintati in grad sau premiati pentru rezultatele bune obtinute in ultimul an.

Cea mai inalta distinctie acordata a fost cea de Pompierul Anului. Aceasta a revenit Sefului Garzii de Interventie Agnita. Tanarul este pompier de 14 ani iar anul acesta s-a remarcat pentru interventiile din timpul inundatiilor.

La incheierea ceremoniei, cei prezenti s-au putut fotografia cu autospecialele de interventie. Ziua de joi insa a fost dublu moment de sarbatoare pentru pompierii sibieni. Pe langa ziua lor s-a sarbatorit si implinirea a 170 de ani de la Batalia de pe Dealul Spirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.