marți, noiembrie 30, 2021
AcasăECONOMIEModernizare pe bani europeni la Primaria Sibiu

Modernizare pe bani europeni la Primaria Sibiu

spot_img

Municipalitatea sibiana se modernizeaza cu bani europeni. Proiectul are o valoare de peste 3,1 milioane de lei iar la capatul implementarii acestuia administratia locala ar urma sa fie mai performanta iar depunerea ori eliberarea documentelor sa se faca mult mai usor si fara a fi necesara prezenta in fata ghiseului.

Proiectul intitulat „SALT-Sibiu” are o valoare de 3,1 milioane de lei si vizeaza reducerea birocratiei si transformarea administratiei publice intr-o unitate eficienta, care sa functioneze si in absenta personalului de la ghiseu.

Prin acest program se are in vedere certificarea ISO a municipalitatii, dezvoltarea serviciilor electronice destinate depunerii documentelor, automatizarea proceselor de eliberare a certificatelor, avizelor si autorizatiilor dar si extinderea si imbunatatirea sistemelor de plata on-line.

Proiectul prevede si implementarea unui program pilot menit sa puna in functiune un terminal self-service care sa permita cetatenilor sa depuna documente indiferent de programul de functionare al Primariei.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa