MIPE începe demersurile pentru eficientizarea MySMIS

0
22

Una dintre prioritățile Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) pe termen lung este debirocratizareamecanismului de finanțare/implementare, în vederea creșterii atractivitățiiși eficienței fondurilor europene.

Un prim pas în realizarea acestui obiectiv este îmbunătățirea aplicației informatice MySMIS, prin simplificarea procesului de depunere a proiectelorși fluidizarea procedurilor de verificare în etapele de evaluare și monitorizare. Pentru ca rezultatele să fie cât mai bune, apelăm și la experiența beneficiarilor în utilizarea acestei aplicații.

MIPElansează chestionarul „Un MySMIS mai simplu!” și invită toți beneficiarii de fonduri europene să contribuie activ la îmbunătățirea acestei aplicații informatice de gestiune a proiectelor europene.

Concret, chestionarul „Un MySMIS mai simplu!”va colecta informații despre problemele pe care beneficiarii le întâmpină în utilizarea MySMIS. Totodată, beneficiarii sunt invitați să propună soluții pentru remedierea problemelor identificate. În baza informațiilor colectate astfel, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va începe actualizarea aplicației.

Beneficiarii sunt invitați să completeze chestionarul până la data de 14 martie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here