luni, octombrie 25, 2021
AcasăLOCALMarti are loc prima intalnire cu sibienii in cadrul Planului de Mobilitate...

Marti are loc prima intalnire cu sibienii in cadrul Planului de Mobilitate Urbana

Municipalitatea da 250 de mii de euro, bani nerambursabili,  pe un studiu menit sa afle care sunt necesitatile sibienilor in materie de transport public. Informatiile vor ajuta la elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila. Prima intalnire cu sibienii va avea loc marti seara in sala expozitionala a Primariei.

Banii folositi pentru realizarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila provin dintr-o finantare nerambursabila acordata de BERD in 2015 odata cu creditul de 15 milioane de euro. Suma folosita pentru realizarea acestui document este de 250 de mii de euro. Planul va fi compus dintr-un set de masuri tehnice cum ar fi crearea de artere ocolitoare, imunizatatirea rutelor de transport public, exinderea pistelor pentru bicilisti sau reorganizarea locurilor de parcare si realizarea altora noi.

Prima intalnire cu sibienii pe tema Planului de Mobilitate este programata sa aiba loc in 12 aprilie de la ora 18.30 in sala expozitionala a Primariei Sibiu. Dupa aceasta etapa se vor face sondaje de opinie in trafic si la domiciliul sibienilor pentru a putea fi stranse cat mai multe informatii.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa