vineri, decembrie 3, 2021
AcasăLOCALMarile bulevarde, prioritare la plombarea gropilor

Marile bulevarde, prioritare la plombarea gropilor

spot_img

Municipalitatea demareaza procedurile de cerere de oferte pentru plombarea gropilor din carosabil. Contractul cu firma castigatoare va fi semnat saptamana viitoare. Imediat ce temperaturile vor mai urca putin vor incepe si lucrarile la asfalt.

indeMunicipalitatea sibiana interntioneaza sa vina de hac miilor de cratere aparute in asfalt in aceasta iarna. Primul pas este alegerea firmei care sa se ocupe de plombarea gropilor.
Semnarea contractului cu firma castigatoare este programata pentru saptamana urmatoare. Primele interventii se vor face insa doar atunci cand vremea o permite. Ca sa se mentina asfaltul turnat pe zonele cu probleme este nevoie de o temperatura minima de 5 grade cu plus. Primele zone in care se va interveni sunt bulevardul Victoriei, bulevardul Corneliu Coposu, Soseaua Alba Iulia, strazile Rusciorului si Lunga, Bulevardul Vasile Milea, strada Abatorului, Tudor Vladimirescu, Reconstructiei si Goraslau. In paralel se va munci si pentru inventarierea grupilor aparute pe strazile din cartiere.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa