Mandate puse în aplicare de către polițiștii sibieni

0
158

La data de 25 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au desfășurat o activitate specifică pe raza municipiului Sibiu și a orașului Cisnădie, ocazie cu care, în municipiul Sibiu, a fost identificat și prins un constănțean în vârstă de 47 de ani, pe numele căruia Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar  penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane și a fost predat unei escorte din cadrul I.P.J. Cluj în vederea încarcerării în Penitenciarul Gherla.

De asemenea, tot în municipiul Sibiu, a fost identificat un sibian în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni cu carduri bancare, pe teritoriul Austriei. Prezentat Curții de Apel Alba Iulia, instanța a emis pe numele sibianului un mandat de arestare în vederea predării autorităților austriece.

În cadrul aceleiași activități, în orașul Cisnădie, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului  și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.