Monday, October 18, 2021
HomeLOCALMai bine de 10 interventii in 3 ore de vant puternic la...

Mai bine de 10 interventii in 3 ore de vant puternic la Sibiu

Vantul face ravagii la Sibiu. In doar cateva ore au cazut 2 copaci, copertina unei terase din zona centrala a orasului, mai multe bucati de tigla de pe acoperisuri si un panou publicitar s-a prabusit peste un autobuz. Din fericire pana la momentul de fata nu au fost inregistrate victime.

Primul copac cazut a fost pe drumul judetean 105 A ce face legatura intre localitatea sibiana Bruiu si cea brasoveana Cincu. Aici traficul a fost blocat pentru mai bine de o ora pentru a putea permite pompierilor sa intervina pentru degajarea carosabilului. Un alt copac a cazut pe strada Lunga. Aici traficul a fost blocat alternativ. Pe Calea Poplacii un alt copac a cazut peste gardul unei gospodarii iar pe Fratii Buzesti un pom a fost aproape sa striveasca un autoturism.

In centrul orasului acoperisulunei terase s-a prabusit peste mese. Din fericire nimeni nu se afla in zona la momentul la care acesta a cazut. Bucati de tigla au cazut si de pe cladiri din Piata Mare, strada Nicolae Iorga sau Calea Dumbravii. Si tot pe Calea Dumbravii un panou publicitar a cazut peste un autobuz. A fost o minune faptul ca din mijlocul de transport plin cu oameni nimeni nu a fost ranit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa