Lucrari la strazi

0
383

Demareaza o noua serie de lucrari stradale. Strazile Rahovei si Ceferistilor urmeaza sa beneficieze de  reparatii incepand din aceasta saptamana sau de la inceputul celei viitoare. Concomitent se intervine si pentru refacerea carosabilului in urma interventiilor la retelele de utilitati.

Incepand de joi strada a intrat in reparatii pe tronsonul dintre Bulevardul Mihai Viteazul si Bulevardul Vasile Milea. Aici vor fi realizate lucrari pe portiunile afectate de trecerea traficului greu inainte de a fi data in folosinta centura ocolitoare. Se estimeaza ca interventiile vor dura aproximativ 2 saptamani.

De luni, 23 aprilie vor incepe lucrarile si pe strada Ceferistilor. Aici intr-o luna de zile se va interveni pentru schimbarea bordurilor si pentru refacerea carosabilului. O parte din lucrarile deja incepute se vor incheia in perioada imediat urmatoare. Este vorba despre strada Nicolaus Olahus unde interventiile se vor incheia saptaman viitoare si despre Bulevardul Victoriei si strada Dealului unde lucrarile vor fi finalizate iar strazile redate traficului pana la finele lunii mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.