Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALLucrari finalizate la UPU

Lucrari finalizate la UPU

S-au incheiat lucrarile de extindere la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Sibiu. Acum accesul ambulantelor este mult mai usor iar apartinatorii au o sala de asteptare unde pot sta pana primesc vesti despre cei cu care au venit la spital. Valoarea totala a investitiei este de 420 de mii de lei.

28.10.2014 10:37Investitile de aproape o jumatate de milion de lei era absolut necesara. Lucrarile au inceput in luna aprilie si s-au incheiat in octombrie, cu 3 luni mai devreme decat era prevazut in contract. Acesta este insa primul pas spre construirea unei noi cladiri UPU.
Lucrarile de extinere a UPU au constat din construirea a doua corpuri noi. In primul dintre ele s-a amenajat o sala de asteptare pentru pacienti si apartinatori, doua grupuri sanitare, o boxa pentru materialele sanitate si copertina de protectie pentru pacientii adusi cu salvarea. Partea din spate a cladirii contine sala de asteptare, birourile medicului sef si al asistentei sefe, sala de raport de garda, magazie de materiale sanitare si medicamente dar si o camera rece. Valoarea totala a lucrarilor a fost de 420 de mii de lei.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa