La munca de sarbatori

1
680

De sarbatori cu totii ne dorim sa fim alaturi de familie si cei dragi sufletului nostru. Sunt insa oameni care prin primsma meseriei nu ajung niciodata de Craciun acasa. Este si cazul taximetristilor. Soferii spera totusi sa scoata profit daca tot nu pot fi in sanul familiei.

Politistii, pompierii sau medicii sunt doar cateva dintre categoriile de angajati care si de sarbatori sunt nevoiti sa se prezinte la locul de munca. Lor li se adauga insa si taximetristii, oameni care de asemenea trebuie sa fie in slujba celorlalti. Soferii de taxi spun ca nici nu mai stiu cum e sa petreaca sarbatorile in sanul familiei de cand au imbratisat aceasta meserie. Oamenii spera insa ca daca tot sunt nevoiti sa isi sacrifice sarbatorile macar sa nu o faca degeaba. Incepand din seara ajunului si pana dupa 26 decembrie comenzile sunt de obicei mult mai numeorase. Soferii de taxi spun insa ca in atatia ani de cand lucreaza in domeniu s-au obisnuit sa fie in oras dar nu acasa alaturi de familie in ziua de Craciun, iar in  nopatea de Revelion sa ciocneasca o cupa imaginara cu sampanie prin intermediul telefonului cu cei lasati sa se distreze acasa. Chiar si prin intermediul statiei, intre doua comenzi acestia au totusi timp sa isi ureze “Sarbatori fericite!”

 

1 COMENTARIU

  1. da sunt la lucru taximetristi dar ca sa faca accidente .In noaptea de ajun mergand pe drumul cu prioritate respectiv Alba Iulia un taximetrist plin cu clienti a iesit de la o benzinarie fara a se asigura si fara a avea voie sa faca la stanga si daca nu puteam frana brusca era accident .Asa ca dragi clienti ganditi-va in ce taxiuri va urcati daca tineti la viata dvs .si tot in Ajunul Craciunului accident pe varianta si surpriza era implicat un taxi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.