Tuesday, October 19, 2021
HomeULTIMA ORALa Multi Ani, Eveniment!!!

La Multi Ani, Eveniment!!!

Singurul trust de presa suta la suta local din Sibiu are de Martisor nu mai putin de 5 motive de sarbatoare. Astazi Eveniment FM implineste 16 ani de emisie, in timp ce postul de televiziune celebreaza de 1 martie 12 ani de cand prezinta sibienilor cele mai importante stiri, cele mai bune emisiuni de divertisment, sau cele mai interesante talk-show-uri.

Se implinesc 4 ani de Radio Eveniment Agnita, 3 de cand ne puteti urmari si prin intermediul internetului pe site-ul evenimentsibiu.ro, si tot 3 ani de cand postul de televiziune emite 24 de ore din 24.

Trustul de presa Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR… La 1.martie 1996 au rasunat primele cuvinte in eterul sibian. Incepand cu anul 2000 tot la 1 martie, a emis pentru prima oara sit v Eveniment. Anul 2008 a adus si o noua statie de radio pentru locuitorii orasului Agnita, astfel ca pe 88,5 fm agnitenii pot receptiona un program local un nou EVENIMENT FM In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana. De atunci si pana in momentul de fata am muncit zi de zi special pentru dumneavoastra. La final, nu ne ramane decat sa va multumim ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani, sa va promitem ca vom incerca sa aducem zi de zi programele pe care vi le doriti si sa mai spunem inca odata LA MULTI ANI EVENIMENT!!!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa