Jandarmii sibieni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la „Turul Ciclist al Sibiului” și „Festivalul Bujorul de Munte”

0
16

În perioada 05-07.07.2024, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului și pentru a crea o atmosferă de siguranță în cadrul comunității, jandarmii sibieni continuă acțiunile specifice de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice.

Alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, jandarmii vor fi prezenți în zona manifestărilor publice, unde vor avea în atenție siguranța participanților și buna desfășurare a acestora.

În perioada următoare, vor avea loc „Festivalul Bujorul de Munte” și ” Turul Ciclist al Sibiului”, două evenimente la care, pentru siguranța participanților, jandarmii sibieni vor asigura măsurile de ordine publică. 

Le recomandăm tuturor participanților la evenimente:

  • să evite implicarea în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a acestora;
  • să respecte indicațiile organizatorilor și recomandările forțelor de ordine;
  • dacă vor veni la evenimente însoțiți de copii, să îi supravegheze cu atenție;
  • să aibă grijă de bunurile personale;
  • dacă se află într-o situație dificilă sau sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale să solicite ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.