Jandarmii si politistii felicitati pentru activitatea din timpul protestelor

0
507

Prefectul de Sibiu felicita politistii si jandarmii pentru ca au asigurat legea si orndinea la protestele din Sibiu. laudele vin chiar si in conditiile in care in judetul nostru manifestatiile au fost extrem de pasnice.

Prefectul Adela Muntean le-a multumit public reprezentantilor Jandarmeriei si Politiei din Sibiu pentru felul in care s-au implicat in luarea masurilor de securitate sociala pe parcursul desfasurarii protestelor de la Sibiu.

Felicitarile vin mai ales pentru faptul ca, angajatii MAI sunt nevoiti sa participe la aceste evenimente in timpul liber din cauza lipsei de personal. Din fericire pana la momentul de fata in timpul protestelor de la Sibiu nu s-au inregistrat evenimente neplacute si nici situatii conflictuale.

Zilnic la Sibiu au loc doua forme de protest. Prima dintre ele este flashmob-ul “Va vedem” la care participa in fiecare zi in medie aproximativ 100 de oameni care protesteaza in tacere in fata sediului PSD. Celalalta manifestare publica, organizata de miscarea de strada “Rezist” se desfasoara zilnic cu incepere de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.