ISU SIBIU – Viața semenilor este mereu o prioritate

0
202

În cursul acestei dimineți pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit în sprijinul cetățenilor după cum urmează:

✅în această dimineață, în jurul orei 9:00, pompierii militari sibieni au intervenit de urgență pe drumul ce leagă municipiul Sibiul de localitatea Poplaca, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă lovind puternic o conducă de gaz, apoi răsturnându-se. S-au asigurat măsurile de protecție și prevenire până la sosirea reprezentanților furnizorului de gaz. Nu au fost victime.

✅astăzi în jurul orei 12:00, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime în municipiul Sibiu, str. Fabricii colț cu strada Bâlea unde mai multe bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins și au căzut pe trotuar și stradă. Din fericire nu s-au înregistrat victime.
Salvatorii, ajunși la fața locului au balizat zona și au intervenit pentru curățarea tencuielii care punea în pericol cetățenii și autoturismele care treceau prin zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.