Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALISU Sibiu, simulare de incendiu in Piata Unirii

ISU Sibiu, simulare de incendiu in Piata Unirii

Pregatirile pentru Summit au intrat in linie dreapta. Cei de la ISU fac exercitii de interventie la mai toate hotelurile unde vor fi cazati inalti demnitari. In cursul zilei de marti s-a simulat producerea unui incendiu la etajele superioare ale unui hotel din Piata Unirii.

Pregatirile pentru Summitul din mai sunt in plina desfasurare iar cei care au in sarcina siguranta participantilor sunt in alerta maxima. Cei de la Isu au facut in ultima vreme aproape in fiecare zi exercitii de recunoastere si pentru a vedea daca sunt pregatiti sa intervina. In cursul zilei de marti un amplu exercitiu de interventie in caz de incendiu a avut loc la un hotel din zona centrala.

Conform scenariului pus la cale de cate pompieri, un incendiu a izbucnit la etajul 8 al imobilului iar inauntru a fost prinsa o persoana. Salvatorii au actionat cu promptitudine si au reusit sa scoata persoana, sa limiteze pagubele incendiului, sa caute si alte potentiale victime si in cele din urma sa incheie victoriosi lupta cu focul.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa