IPJ face angajari din sursa externa

0
279

Politistii fac din nou angajari din sursa extrena. De aceasta data se cauta electricieni, referenti si ingrijitori pentru Serviciul Logistic.

Inspectoratul Judetean de Poltie Sibiu face din nou recrutari din sursa externa. Se cauta electricieni, referenti si ingrijitori. Cei care vor sa aplice pentru postul de electrician intretinere si reparartii pentru Serviciul Logistic trebuie sa aiba minim studii ginmaziale, sa detina diploma de electrician, sa aiba autorizatie pentru practicarea acestei meserii si sa detina permis de conducere categoria B. Pentru acest post se pot depune dosarele pana in 9 august iar selectia acestora se va face in data de 25 august. Proba practica va fi sustinuta in prima zi din septembrie iar interviul este programat pentru data de 6 septembrie.

Pentru postul de ingrijitor candidatii trebuie sa aiba minim studii gimnaziale. Concursul se va desfasura pe 3 etape succesive. Prima dintre ele, selectia dosarelor se va face in 25 august iar proba practica se va sustine in 2 septembrie. Ultima etapa, interviul se va sustine in 7 septembrie.

Ultimele doua posturi scoase la concurs sunt pentru referenti. Unul dintre posturi este in cadrul Serviciului de Investigatii Criminale compartimentul Secretariat iar cel de-al doilea la Biroul de Ordine Publica. Cei interesati trebuie sa aiba diploma de bacalaureat, sa fie absolventi ai unui curs de operator pc si sa fie apti psihologic pentru ocuparea postului scos la concurs. Selectia dosarelor se va face in 18 august, proba practica se va da in 23 august iar interviurile se vor sustine in 26 august. Dosarele se pot depune pana in 2 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.