Investitie de 5,5 milioane de lei pentru sectia de ORL

0
589

5,5 milioane de lei. Atat a costat extinderea si modernizarea sectiei ORL din cadrul Spitalului Judetean Sibiu. Dupa aproape un an de zile de lucrari, sectia a fost inaugurata in cursul zilei de marti. Jumatate din suma alocata a fost folosita pentru achizitia de aparatura. Aparatura care insa nu poate fi folosita la capacitate maxima. Pentru sala de operatii spre exemplu ar fi nevoie de macar un anestezist…

Lucrarile la una dintre cele mai vechi cladiri ale Spitalului Judetean Sibiu s-au finalizat. Vorbim despre imobilul care adaposteste sectia de Orl. Acesta dateaza inca din anul 1904. In ultimul an cladirea a beneficiat de ample lucrari de extindere, reonvare si modernizare.  Invastitia a fost de 5,5 milioane de lei iar banii au provenit din fondurile proprii ale Consiliului Judetean.

Jumatate din suma totala alocata acestei investitii a fost folosita pentru a dota ORL-ul cu aparatura necesara.

Sala de operatii nu va putea fi insa folosita la capacitate maxima pana la momentul la care pe sectie nu va lucra cu norma intreaga macar un anestezist. La momentul de fata un astfel de specialist care sa se ocupe de anestezii generale lipseste.

Reprezentantii Consiliului Judetean anunta ca investitiile vor fi continuate si in perioada urmatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.