INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN SIBIU SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR

0
126

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni furt, faptă comisă într-un magazin din municipiul Sibiu.

La data de 22 martie a.c., o persoană de sex feminin a sesizat în scris Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:30, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din municipiul Sibiu, o persoană necunoscută, de sex masculin, i-ar fi sustras din poșetă un telefon mobil.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în magazin surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei: bărbat cu vârsta de aproximativ 45– 50 de ani, îmbrăcat într-o salopetă de lucru gri, jachetă roșie și pantofi sport roșii.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, agent șef de poliție Curtean Vasile, telefon 0269/208458, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.