Infracțiuni la regimul rutier

0
99

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 01,45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Gura Râului de către un sibian în vârstă de 45 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri din cadrul secției de poliție amintite au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 02,00, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus pe strada C I Nottara de către un localnic în vârstă de 55 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23,45, în localitatea Mălâncrav, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 35 de ani, din verificările efectuate rezultând că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Rahova de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Avrig.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01,00, în localitatea Ighișu Nou, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din primele cercetări efectuate a rezultat că autoturismul în cauză este neînmatriculat.

Astfel, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.