INFORMARE PRIVIND STAREA DJ 141 MEDIAȘ – BÂRGHIȘ

0
60

Drumuri și Poduri SA Sibiu, entitate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că din cauza ninsorilor abundente și viscolului pe DJ 141 Mediaș – Bârghiș copacii încărcați cu zăpada au căzut pe carosabil. Echipele sunt în teren și actioneaza cu 4 utilaje pentru degajarea carosabilului. Circulația se desfășoară parțial pe un singur sens. Carosabilul este acoperit cu zăpada. Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant.

                În vederea asigurării siguranței traficului rutier, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se afla utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.

                În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este: 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

                Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă comunicăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.