INFORMARE PRIVIND MODALITATEA DE CONTROL ÎN FILTRE

0
169

În vederea reducerii timpului de staționare în filtrele instituite de forțele de ordine ca urmare a deciziei de carantinare a orașului Cisnădie, adresăm conducătorilor auto și pasagerilor autovehiculelor recomandarea ca actul de identitate și unul dintre documentele  justificative pentru deplasare. În acest fel, documentele pot fi verificate cu rapiditate, iar dumneavoastră puteți ajunge la destinație într-un timp util.

Reamintim faptul că:

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator, cu precizarea programului de lucru sau o declarație pe propria răspundere (Anexă la Hotărârea nr. 35/01.04.2021) cu precizarea intervalului orar necesar desfășurării activității.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere (Anexă la Hotărârea nr. 35/01.04.2021), completată în prealabil.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii,adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura, precum și intervalul orar necesar desfășurării activității.

Întregul text al Hotărârii nr. 35/01.04.2021 îl găsiți aici https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.