Indicatoare cu „Atentie, animale salbatice” pe Autostrada

0
238

Dupa ce 2 ursi au murit loviti de masini pe Autostrada A1 drumarii continua masurile de preventie. In cursul acestei zile au fost montate indicatoare care sa anunte prezenta animalelor salbatice.

Dupa ce in zilele trecute drumarii au reparat gardul care protejeaza autostrada, in cursul acestei zile au aparut noi masuri de preventie in zona in care au fost loviti de masini doi ursi. Aici au fost montate indicatoare cu “Atentie, animale salbatice”.

“Acest indicator se monteaza la 100-200 de metri de sectorul de drum periculos, unde exista riscul ca animaledle sa traverseze sau sa circule pe drumul public. La intalnirea acestui indicator, conducatorul auto este obligat sa reduca viteza si sa circule cu atentie sporita.”, spun reprentantii companiei de drumuri.

Reamintim faptul ca in urma cu nici o saptamana 2 ursi si-au pierdut viata dupa ce au ajuns pe autostrada si au fost loviti de masini. Imediat dupa aceste incidente reprezentantii Prefecturii au cerut demararea de actiuni de goana a animalelor salbatice inapoi in padure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.