Inca un weekend de foc pentru politistii sibieni

Urmeaza inca un weekend de foc pentru politistii rutieri. Oamenii legii trebuie sa aisgure linistea si ordinea dar si fluenta traficului in ultimul weekend din acest an al Festivalului deTeatru de la Sibiu. Acestea nu sunt insa singurele actiuni. Politistii rutieri anunta noi razii pe cele mai importante artere ale judetului.

Politistii spun ca datorita faptului ca acest weekend este incarcat de evenimente culturale vor fi mult mai atenti la prevenirea si combaterea faptelor cu caracter antisocial, facand din acest obiectiv prioritatea numarul I.

Turistilor le este recomandat sa fie foarte atenti atunci cand participa, in multime, la evenimentele culturale pentru a nu deveni victime ale hotilor de buzunare. Sibienilor li se recomanda sa foloseasca mijloacele de transport public in detrimentul autoturismului propriu pentru a evita ambuteiajele.

In ceea ce priveste actiunile rutiere oamenii legii se declara nemilosi cu toti cei care incalca regulile de circulatie rutiera. Pe principalele artere ale orasului vor fi amplasate masini de politie, mai ales in apropierea trecerilor de pietoni iar in judet politistii vor iesi in strada cu radare si aparate de masurat alcoolemia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exit mobile version