Wednesday, October 20, 2021
HomeLOCALInca doua saptamani cu probe orale la examenul de bacalaureat

Inca doua saptamani cu probe orale la examenul de bacalaureat

Vineri a fost ultima zi de sustinere a probelor orale de limba materna din aceasta sesiune de bacalaureat. Elevii vor da probele pe calculator incepand de luni.

bac

De la inceputul acestei saptamani absolventii de clasa a XII-a au simtit primele emotii ale bacalaureatului. Timp de 3 zile ei au sustinut examenele orale la romana, iar in ultimele doua saptamani aproximativ 300 de liceeni au dat testul pentru limba materna. In urmatoarele doua saptamani urmeaza inca doua teste orale. Competentele digitale le vor fi evaluate in perioada 15-19 iunie, iar din 22 si pana in 26 le vor fi evaluate competentele lingvistice intr-o limba de cirulatie internationala. Greul incepe insa abia in ultima saptamana din iunie. In 29 este programata prima proba scrisa. Cea de limba si literatura romana. Ziua urmatoare este destinata examenului scris la limba materna iar in prima zi din iulie se va sustine proba obligatorie a profilului. Elevii care au absolvit forme de invatamant real vor da matematica iar cu profil uman vor da istorie. In 3 iulie va avea loc ultima proba scrisa, cea la alegere in functie de profil si specializare.
Rezultatele partiale vor fi afisate in 6 iulie. Examinatii nemultumiti de notele primite pot face contestatii intre orele 12.00 si 16.00. Rezolvarea contestatiilor se va face in perioada 7-9 iulie iar o zi mai tarziu candidatii la diploma de bacalaureat vor sti rezultatele finale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa