Hermannstadt – echipa de fotbal a turului Superligii România?

1
224

Hermannstadt – pe podiumul Superligii de Fotbal la revenirea în primul eșalon în campionatul 2022/2023!

Podiumul primei divizii de fotbal din România după 10 etape desfășurate din turul campionatului este ocupat de formațiile Farul Constanța, Rapid București și Hermannstadt. Un podium pe care puțini dintre specialiștii în sportul cu balonul rotund l-ar fi pronosticat la începutul sesiunii fotbalistice 2022/2023.

Dacă prezența Farului Constanța (fostă campioană a Românie în 2017, atunci când evolua sub titulatura de Viitorul Constanța) și Rapidului București (formație de tradiție a sportului rege românesc) poate că nu îi miră pe microbiști, locul 3 ocupat de Hermannstadt este o surpriză totală.

Mai ales că, echipa din Sibiu se află la numai 2 puncte de liderul Farul și ocupanta locului secund, Rapid, care totalizează 24 de puncte (fiind diferențiate de golaveraj), cu 22 de puncte acumulate în 10 etape. Plus că, echipa sibiană abia a revenit în Superliga I după ce în sezonul 2021/2022 a evoluat în Liga a 2-a. Evoluția echipei din Sibiu este surprinzătoare precum un bonus fără depunere, iar fanii și suporterii aceștia își doresc să continue să surprindă pe toată lumea și în următoarele etape!

Marius Măldărășanu – antrenorul care face minuni pentru fotbalul sibian!

Condusă magistral de pe margine de către Marius Măldărășanu, echipa din Sibiu are o zestre de 22 de puncte în 10 etape, fiind singura echipă care nu a pierdut vreun meci în acest interval (6 victorii și 4 remize). Golaverajul este de 15 goluri marcate și 7 goluri primite, echipa sibiană având cea de-a doua apărare, după Rapid (care a primit numai 6 goluri).

Noul sezon a debutat cu o victorie la scor de neprezentare împotriva echipei CS Mioveni (3-0), fiind continuată cu două remize încheiate cu același scor (1-1) în compania echipelor Chindia Târgoviște și FC Botoșani. Victoria cu 2-1 împotriva echipei din Voluntari a consolidat încrederea jucătorilor sibieni care au obținut o remiză albă împotriva liderului Farul Constanța și au realizat surpriza etapei a 6-a, când au remizat (2-2) cu FCSB București, în deplasare.

Următoarele etape au marcat o suită de victorii realizate de către Hermannstadt, prima dintre ele fiind o victorie la limită (1-0) chiar împotriva echipei CS Universitatea Craiova. Tot cu 1-0 a fost câștigată și partida în compania echipei FC Argeș, ca mai apoi, următoarele două meciuri să fie încheiate tot cu victorie la limita. De data aceasta, scorul a fost de 2-1, iar învinsele echipei din Sibiu fiind Petrolul Ploiești și UTA Arad.

Până la finalul turului, Hermannstadt mai are de disputat partide împotriva echipelor CFR Cluj (poziționată la 4 puncte de locul 3, ocupat de formația sibiană în acest moment), Sepsi OSK, Universitatea Cluj, Rapid București și FC Universitatea Craiova. Va reuși Marius Măldărășanu să continue seria victorioasă și în aceste etape și să califice echipa sibiană în play-off-ul Superligii România la fotbal în acest sezon?

Hermannstadt – echipa fără fotbaliști cu nume, dar care își construiește un renume în sezonul 2022/2023!

În afara lui Ioan Hora și Silviu Balaure, echipa Hermannstadt se bazează pe o garnitura formată din jucători care nu reprezintă niște nume sonore pe piața fotbalistică. Însă, în acest moment, Baba Alhassan, Șota Mino sau Saeed Issah se numără printre fotbaliștii de către adversarii echipei sibiene vor ține cont în meciurile pe care le vor disputa împotriva acesteia pe Stadionul Municipal sau pe teren propriu.

De altfel, Baba Alhassan (6 goluri marcate în cele 10 etape disputate) și Daniel Paraschiv (5 goluri) se poziționează pe locurile 2 și 3 în clasamentul marcatorilor din SuperLiga României. Ne dorim ca suporterii echipei să participe într-un număr din ce în ce mai ridicat la partidele disputate de echipa Hermannstadt pe teren propriu (până în prezent, cel mai scăzut număr de spectatori – 3833), astfel încât, la finalul stagiunii, echipa din Sibiu, condusă în mod magistral de Marius Măldărășanu, să fie revelația campionatului de fotbal din România!

1 COMENTARIU

  1. Salutare! Vreau să împărtășesc cu tine o resursă utilă pentru studenții IT sau oricine interesat de analiza datelor. Compania GOIT a publicat recent o Construirea unei Cariere în Analiza Datelor. Acest articol mi-a fost deosebit de util în studiile mele IT. Aici găsești informații detaliate despre fiecare instrument și modul în care te pot ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile. Link-ul către articolul lor este https://goit.global/ro/blog/construirea-unei-cariere-in-analiza-datelor-abilitati-si-carti-de-munca/ Sper să-ți fie la fel de benefic precum a fost și pentru mine! Succes în studiile tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.